2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hatta, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bina çışitalarında kullanılan baplar anlayışlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride mahsur kalabilir.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına maruz kaldıklarında ne denli süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu süre, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Kapının bedii yapısı ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve yönlü paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve kaideında hiçbir kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; bitirme sayısı 4’ü Yangın kapısı istanbul fiyatı geçmeyen ve celse fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme alınan bu makaslamakmızda;

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden dışarıya sadık açılmaktadır.

Report this wiki page